Ik roep JOU

Goddelijke ziel

Ik ben er nu voor jou! Je hebt al zo vaak met me gesproken en zo vaak was ik er voor je. Je hebt me de hele tijd gehoord, maar je 3D zelf vocht tegen me. Hij wilde niet dat je zou groeien. Hij wilde niet dat je tegen me praatte. Elk beetje communicatie tussen ons werd verstoord door veel interferenties, zoals: ik geloof je niet, dit is niet echt, ik verzin dit, kan het echt …… zijn. Er zijn veel meer voorbeelden om op te noemen, maar ik denk dat je begrijpt wat ik bedoel. Maar wees gerust, ik was er altijd voor je en je hebt me altijd gehoord.

Het is nu tijd voor jou om je echt met me te verbinden, want ik ben hier voor jou. Je kunt niet bij me wegkomen, omdat je hebt gekozen om los te laten en het rijk van de kennis van de eindeloosheid te betreden. Je moet gewoon mijn leiding volgen en ik zal je de weg van verlichting laten zien. Niet jij of ik maakt deze grote sprong, WIJ SAMEN, maken deze sprong! Geloof me als ik zeg: niemand kan je van dit pad afhouden, omdat je altijd beschermd zult zijn, maar de grootste bedreiging zal van andere mensen zijn. Omdat ze je zullen proberen om te krijgen en het is aan jou om hiertegen op te treden of niet. Wat zal jouw keuze zijn? Kies je voor ons of voor de rest van je 3D-omgeving?

Weet dat je altijd geliefd zult zijn, ongeacht welke keuze je maakt. Zoals in mijn / onze ogen zullen WIJ altijd perfect zijn. Jij bent degene die de wereld gaat veranderen. Jij bent degene die naar voren moet stappen en jouw plaats moet opeisen. Anderen wachten op jou om ONZE liefde naar voren te brengen. Wees jezelf en vertrouw op je goddelijke leiding zoals ik dat zal doen. Ik ben jij en jij bent wij, wij zijn één.

IK BEN Elliaim

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *