De Tijd is Nu

Geliefde Ziel,

We hebben jouw in je worsteling op dit 3D-vlak gevolgd. En door jou bedoelen we niet jou als persoon, maar jij als je hogere zelf. Je bent al vele malen geïncarneerd in deze 3D-wereld en we danken je daarvoor. Zoals in elk van je incarnaties heb je een zware taak op je genomen, de taak van gids voor diegene die niet kunnen loskomen van deze 3D strijd. En we weten dat dit niet gemakkelijk was en ook niet is, omdat veel zielen op dit aardse niveau nog steeds worstelen met de dualiteit die ze tegenkomen.

Maar nu is het belangrijker dan ooit om zoveel mogelijk zielen te bereiken. Wees niet bang om je stem op elke mogelijke manier de wereld in te sturen. We weten dat je belangrijke berichten te delen hebt, we hebben jou en anderen gekozen om mensen te helpen verbinding te maken met de hogere dimensies. Het is hiervoor dat jouw lied, jouw verhaal door zoveel mogelijk mensen, die er klaar voor zijn om te luisteren,  gehoord moet worden.

We roepen je aan lieve ziel; houdt deze boodschappen niet voor jezelf. We weten hoeveel je zelf van hiervan hebt geleerd, stel je eens voor hoeveel zielen je kunt bereiken en helpen op dezelfde manier waarop we jou hebben geholpen. Er zijn anderen die wachten en klaar zijn om van jou te leren en om jouw wijsheid te absorberen, hoe onbeduidend je zelf ook denkt dat je boodschappen zijn.

Zie de schoonheid en grootheid in jezelf zoals wij dat doen, hou van jezelf zoals we van je houden. Je bent belangrijk voor ons, onze mooie ziel, de tijd is nu om je hart te openen en je verhaal te delen.

IK BEN Elliaim

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *