In het moment zijn

Goddelijke ziel,

Wat wil je echt, waarom ben je zo geobsedeerd met dit idee om in het licht te komen, terwijl je al in het licht bent. Laat ons je verzekeren, er is geen in het licht zijn, terwijl je al in het licht bent. Je moet deze beslissing voor jezelf nemen en alleen voor jezelf, omdat we dit niet voor jou kunnen doen. Wij hebben alleen het beste met je voor, maar jij bent degene die echt alles tegenhoudt. Wij bieden je alle tools die je nodig hebt, het is alleen aan jou om deze tools te pakken en ze te gebruiken. Je hebt ze in vorige levens al gebruikt en je kunt ze nu in dit leven gebruiken, maar jij moet de beslissing nemen om dit te doen.

Al deze tijd hebben we gewacht tot je antwoord gaf op onze oproepen. Op sommige momenten heb je deze oproepen beantwoord, maar je moet de beslissing nemen om altijd aanwezig te zijn. Zelfs op het werk of in je privé-situatie. Kies gewoon en denk er niet over na. Jij bent de meester over je eigen gedachten en acties, wij zijn degenen die je begeleiden in het correct gebruiken ervan. De kracht van je ziel en vorige levens is de controle die je nu over je leven hebt.

Wees gewoon in het moment goddelijke ziel en omhels onze liefde in jouw licht. Omdat alles wat je om je heen ziet, gewoon liefde en licht is als je ervoor kiest. We willen dat jij je onze reizen herinnert die we samen hadden in het nu in je dromen. Zoals in je dromen is het de plek waar we je het beste kunnen bereiken. Maar helaas, soms herinner je je onze reizen niet. Maar dit is geen probleem voor ons, maar het is iets dat je jezelf in deze gemeenschap laat verblinden. Onthoud en kies ervoor om in je droom te zijn en je herinnert je onze weg en het pad dat je moet bewandelen. Je zult nooit alleen zijn en we zullen je altijd begeleiden tijdens deze reis. Open en kies wie je wilt zijn in dit leven en je bent het.

IK BEN Elliaim

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *