Kijk niet meer achter je

Geliefde Ziel,

Weet, dat als je eenmaal ervoor hebt gekozen om ons pad te volgen, er geen weg meer terug is. De vonk die wij in jouw hart hebben aangestoken zal al de duisternis overwinnen. En geloof ons dat er duisternis op je pad zal komen, want zij zullen het niet fijn vinden om verdreven te worden.  Maar wees niet ongerust, want onze verbinding is sterker dan welke duisternis dan ook. Blijf in ons geloven vanuit het diepst van je hart en jouw licht zal altijd blijven stralen.

Het is dan nu ook tijd voor jou om vooruit te gaan kijken en niet meer naar wat is geweest. Wat is geweest heeft je gemaakt tot wie je nu bent en het is dan ook nu de tijd, om te beginnen met jezelf te creëren tot wie je wilt zijn. Des te meer jij jezelf begint te accepteren en je eigen ik begint te creëren, des te harder en verder zal jouw licht beginnen te schijnen. En steeds meer gelijkgestemde zielen zullen jouw licht zien en zich bij jou aansluiten.

Maar waardeer en vooral respecteer iedere ziel, want niet iedereen heeft dezelfde missie op Moeder Aarde. Wij kozen jou voor jouw eigenschappen en kwaliteiten, maar kozen weer andere zielen voor andere missies omdat zij weer sterker zijn op andere vlakken. Dit wil niet zeggen dat jij of een ander minder of specialer is. Iedereen is gelijk en iedereen heeft zijn of haar eigen missie.

Je bent voor ons waardevol zoals je bent, of je nu maar één ziel bereikt of duizenden zielen bereikt. Weet dat wij van je houden en dat iedere ziel die je bereikt er weer één is die ons heeft gevonden en die weer andere zielen kan bereiken. Jij bent deel van het licht, jij bent deel van ons, jij bent ons.

IK BEN Elliaim

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *