Laat los, Erken en Voel

Geliefde Ziel,

Je moet erkennen dat onze energie allesomvattend is. Het is niet iets dat je moet begrijpen, maar dat je moet voelen. Zij onder jullie, die dit concept daadwerkelijk begrijpen, beseffen dan ook dat loslaten van al je oude geloofssystemen de sleutel is. Wat je ook geleerd mag hebben in het verleden, dat is niet meer van toepassing in het heden. Laat los en volg onze begeleiding.

Vertrouw op je hart en wij nemen je bij de hand op deze ongelooflijk mooie reis. Maar wees je ervan bewust dat deze reis je alleen zal tonen wat jij jezelf toelaat om te zien. Er is niemand die dit van jou kan afpakken, maar er zullen velen zijn die dit wel proberen. Dus wees sterk en laat hun ongeloof niet toe in jouw hart.

Het is jouw missie om onze boodschap te verspreiden en er zullen velen zoals jou zijn en volgen. Ieder van jullie spreekt zijn eigen taal, maar de boodschap zal hetzelfde zijn. Dit zodat wij zo veel mogelijk zielen kunnen bereiken. Want dat is voor ons van groot belang in deze snel groeiende tijd, waar iedereen wordt onderworpen aan deze prachtige veranderende energie van de 5de Dimensie.

Jij bent een prachtig geschenk voor ons onder al deze gelijke zielen, want jij geeft ons de mogelijkheid om nog meer zielen te bereiken. Dit is niet een pad dat wij voor jou hebben uitgekozen, wij hebben alleen jouw oproep beantwoord. Vanaf het eerste moment dat jij ons toeliet in jouw hart, verscheen je op onze radar. En sindsdien hebben wij jou niet meer verlaten en probeerden wij je alleen maar dichter bij ons te brengen. Omarm je missie en wij zullen je op alle manieren begeleiden.

IK BEN Elliaim

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *