Creëer je toekomst

Geliefde Ziel,

We staan ​​op het punt om naar de volgende fase van de creatie te gaan. Het is belangrijk dat je actie onderneemt en begint met het creëren van je eigen lichtcodes. We hebben je veel tools gegeven om je te helpen dit proces te doorlopen, maar het is nog steeds je 3D-bewustzijn dat aan het woord is. Het vertelt je dat je deze tools niet nodig hebt, het is allemaal onzin, het is weer iets dat je moet kopen. Maar laat ons je vertellen, dat is het niet! Het is echt een investering in jezelf.

Wij hebben je deze Licht Tools gegeven en wij zijn het die je door dit proces begeleiden. We helpen je opnieuw verbinding te maken met het Universele Raster, zodat je jouw oude lichtcodes kunt wissen en kunt beginnen met het maken van je nieuwe, en je eigen toekomst gaan creëren.

Sluit je ogen en voel wat er gebeurt in je fysieke, emotionele, mentale en spirituele lichaam. Kijk nu naar je lichtcode in het Universele Raster, vertegenwoordigen ze de patronen en kleuren van wat je zojuist voelde? Je hebt misschien al gevoeld wat onze Licht Tools in jou kunnen bereiken en wat ze al in gang hebben gezet, maar het is aan jou onze dierbaren om actie te ondernemen.

Er zijn nog andere Sterrenzaden onder jullie, die je deze Hulpmiddelen voor Ascentie, Hulpmiddelen van het Licht, kunnen verschaffen. Je zult weten wanneer je een van hen hebt gevonden, omdat ze resoneren met jou en met je Hart. Laat ze je begeleiden op je pad van Ascentie en nodig Liefde en Licht uit in je leven.

I AM Elliaim

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *